Veterinär Sara Roth kommer tillbaka till oss för att återigen göra en av sina populära föreläsningar om tikens fysiologi, parning, dräktighet och valpning. Det är uppdelat på två föreläsningar, där den första kommer att hållas 21/11 och den andra den 12/12.

Den första föreläsningen berör allt du behöver veta innan du parar din tik. Den är väldigt intressant även för dig som inte tänker ta någon kull!
När är optimal parningsdag? Progesterontest eller ej? Hur fungerar tikens löpcykel och hormoner? Hur ser tiken ut invändigt och vad kan ställa till problem vid parning och valpning?

När: 21 november kl 18.30. Beräknas hålla på i ca 2,5-3h.
Var: Västbo Hundhall
Pris: 300kr inkl kaffe/te och enkel fika. Meddela eventuella allergier vid anmälan. Begränsat antal anmälda!

Anmälan mailas till hej@vastbohundhall.se . Betalning sker i samband med anmälan och swishas till 123 372 46 97. Märk betalningen med ”Föreläsning Sara”.


Den andra föreläsningen berör allt du behöver veta om dräktighet och valpning. Vad du kan göra för att rätta fellägen hos valparna och kanske slippa göra kejsarsnitt, få igång en krystsvag tik, hur du kan veta att öppningsfasen gått över till krystfas och när du faktiskt måste kasta dig i bilen till veterinären. Hur vet du skillnaden på om tikens valpning har startat eller om hon aborterat ett foster sent?

När: 12 december kl 18.30. Beräknas hålla på i ca 2,5-3h.
Var: Västbo Hundhall
Pris: 300kr inkl kaffe/te och enkel fika. Meddela eventuella allergier vid anmälan. Begränsat antal anmälda!


Anmäl dig till båda föreläsningarna innan 18/11 och få 25% rabatt på ett tillfälle (tot. 525kr för två föreläsningar).

Anmälan görs till hej@vastbohundhall.se, skriv vilket datum du önskar anmäla till eller om du vill anmäla till båda. Betalas via swish till 123 372 46 97, märk betalningen ”Föreläsning Sara Roth”. Din plats är garanterad först när den är betald.

 


Veterinär Sara Roth
Sara började sin hundkarriär som kennelflicka, och är idag själv uppfödare. Hon är smådjursveterinär sedan 2003, utbildad AI (semin) veterinär på hund och specialiserad på hundars fertilitet. Sara jobbar idag framförallt som hembesökande veterinär och jobbar även via FirstVet.
Läs mer om Sara på http://www.veterinarsararoth.se/