OBS

Som alla vet är elpriserna just nu horribla, och det är en ohållbar situation för oss att fortsätta att värma upp hallen till samma hyra som varit.
Därför har vi fattat beslutet att i stället för att höja priserna, kommer endast fikarummet vara uppvärmt. Vi hoppas på förståelse i detta.

Du hittar detaljerad information om hallbokning och regler längst ner på sidan.

Bokning sker via vårt bokningsverktyg DinBox nedan. Betalningen görs via Swish i samband med bokningen, märk betalningen med ditt namn. Skicka ett sms med bokningsinfo (tid och datum) till 070-2648823 i samband med bokningen.  Vi startar alla värmare manuellt och vill inte riskera att vi missar din bokning så att du får träna i en kall hall 🙂
Alla personer som tränar i hundhallen ska vara registrerade användare.

Helt enkelt:
1. Registrera dig för bokningssystemet genom att skicka namn, adress och telnr till hej@vastbohundhall.se (detta är kostnadsfritt!)
2. Boka din tid i bokningsverktyget här.
3. 
Skicka ett sms till 0702648823 om din bokning och invänta bekräftelse!
4. Swisha betalningen till 123 372 46 97 och märk med “hallhyra”.
5. Tjoho – träna!


Swish: 123 372 46 97 

Märk betalningen: Hallhyra


PRISER 

1-5 ekipage:

Dagtid vardagar 08-15 – 250kr/h
Kvällstid (15-23), helgdagar (kl 08-23) och röda dagar (kl 08-23) – 300kr/h

Fler än 5 ekipage:

Timpeng beroende på dag/tid + 50kr per timme och ekipage, oavsett träningstid.
T ex: 1h träningstid för 5+1 ekipage kl 17.00 kostar 300kr + 50kr.

Se mer information om mängdrabatt längre ner på sidan.

BOKA DIN TID HÄR

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BOKNINGEN.
Efter din bokning skickar du ett sms till 0702648823 eller ett PM på Messenger och inväntar bekräftelse. Från och med september 2021 behöver du inte längre fylla i något formulär.
Tack!

Registrera användare

För att kunna boka tid i hundhallen måste du först registrera dig som användare. Det gör du genom att maila namn, adress, mailadress och telefonnummer till hej@vastbohundhall.se. Så fort din användare är registrerad går det att boka tid i hundhallen. Läs om vår personuppgiftspolicy här >>
När du registrerat en användare förbinder du dig att följa våra ordnings- och trivselregler.

Enstaka timmar

Bokning sker via vårt bokningsverktyg DinBox. Betalningen görs via Swish i samband med bokningen.
Bokad tid som ej är betald inom 24h efter bokningen kommer att tas bort. Bokad och betald tid som avbokas senast 48h innan den bokade tiden återbetalas helt. Senare avbokningar än så återbetalas ej, men du kan flytta din tid till ett nytt tillfälle under de närmsta 30 dagarna. Den nya tiden ska bokas upp inom 48h.
Alla avbokningar ska meddelas via mail till hej@vastbohundhall.se för att räknas som giltiga och för att underlätta vårt arbete.

Vi debiterar per timme och för en timpeng får man vara max 5 ekipage i hallen. Ett ekipage är en hund + en förare. Har en förare med sig två hundar räknas man som två ekipage. Vill ni vara fler än 5 ekipage så går det utmärkt – meddela oss detta i samband med bokningen samt betala för extraekipage enligt prislistan. Max 8 ekipage per timme i lokalen.

Exempel:
1h träningstid för 1 ekipage kl 17.00 kostar 300kr.
1h träningstid för 5 ekipage kl 17.00 kostar 300kr.
1h träningstid för 6 ekipage kl 17.00 kostar 300kr + 50kr.

Skulle ni i efterhand bli fler än vad som varit bokat, skickar vi en faktura på det extra tillägget samt en administrationsavgift på 150 kr.
Personen som bokat tiden är ansvarig för att alla som nyttjar hallen under samma tid följer våra ordnings- och trivselregler. Bokningen är öppen en månad framåt.

Mängdrabatt

Mängdrabatt!
Boka flera tillfällen och få mängdrabatt!
Timmarna bokas vid samma tillfälle och mellan det första
och sista datumet får det vara max 2 månader.
Kvällstid (15-23), helgdagar (kl 08-23) och röda dagar (kl 08-23)
Boka 5 timmar och få 50% rabatt på den sista timmen. (Pris: 1350kr, ord pris: 1500kr)
Boka 10 timmar och få 20% rabatt på hela summan (Pris: 2400kr, ord pris: 3000kr)
Dagtid vardagar 08-15
Boka 5 timmar och få 50% rabatt på den sista timmen. (Pris: 1125kr, ord pris: 1250kr)
Boka 10 timmar och få 20% rabatt på hela summan (Pris: 2000kr, ord pris: 2500kr)

Efter att tiderna är bokade är det viktigt att ni skickar ett sms till 0702648823  med alla datum för att mängdrabatten ska gälla. Alla timmar måste vara förlagda under samma tidsspann, dvs antingen kvällar/helger/röda dagar eller dagtid. Hela summan betalas vid bokningen.

Heldag

För att kunna boka helkrävs manuell bekräftelse. Om du önskar att boka en halv- eller heldag bokar du de önskade timmarna i vårt bokningsverktyg och mailar sedan hej@vastbohundhall.se  med ditt önskemål om bokning. Så snart vi besvarat ditt mail är din bokning bekräftad och först då ska betalningen göras. Bokningsavgift på 20% av den totala hyreskostnaden betalas i samband med bekräftad bokning. Bokningsavgift återbetalas ej. Full betalning för bokningen ska göras senast 7 dagar före den bokade tiden.
Avbokning av heldagar ska göras minst 7 dagar innan det aktuella datumet för att full återbetalning ska ges eller för att kunna boka om tiden. Avbokningar gjorda senare än så återbetalas ej.

Pris heldag
Heldag (10h) – 2400 kr

Brukshundklubb eller instruktör?

Som företagare eller förening ska ni inte använda vårt bokningssystem.
Kontakta oss på <ahref=”mailto:hej@vastbohundhall.se”>hej@vastbohundhall.se för att boka

Dela gärna tid med andra! 
Bli gärna medlem i vår facebookgrupp Vi som tränar i Västbo Hundhall och fråga efter personer som vill dela träningstid med dig, om du kan lämna kvar agilityhindren eller allmänna träningsfrågor som rör hundhallen. Krav för medlemsskap är att man har registrerat en användare för vårt bokningssystem.