Vill ni utvecklas i rallylydnaden? Gå en helgkurs för rutinerade Hanna Nilsson, kennel Blågul!

När: 21-22 mars
Tid: Lördag 10-16, söndag 9-15
Upplägg: Banträning på förmiddagen och individuell träning på eftermiddagen
Pris: 2200:- inkl hallhyra, fika och enkel lunch
Deltagare: 8st
Anmälan görs till hej@vastbohundhall.se senast 20/2 2020.
Anmälan är bindande, om du ej har möjlighet att delta går det bra att sälja platsen till någon annan. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om det blir för få anmälda. Meddela ev allergier i anmälan.

Vem är Hanna Nilsson?
Hanna är en framgångsrik goldenuppfödare och har i dagsläget två hundar som redan är kvalade till SM 2020. Hon startade tre hundar på SM under 2019 och plockade totalt 54 cert med dessa under den säsongen.

”Att tävla ska vara kul och det viktigaste för mig när jag tävlar är att gå av planen med en bra känsla. Har man det så kommer poängen efterhand. Vi har för närvarande sex golden varav tre i nuläget tränas och tävlas framgångsrikt inom lydnad, rallylydnad och jakt. Jag har deltagit på alla SM i rallylydnad sedan sporten blev officiell – nu senaste SM 2019 där jag deltog med tre hundar. Utöver det har jag även deltagit på ett, samt kvalat till ytterligare ett SM tävlingslydnad. 

Mitt motto lyder ”Hur svårt kan det va?!” och visst ligger det något i det. Att lyckas i livet handlar mycket om inställning och detsamma gäller hundträning. Om jag tror att det kommer funka, så är chansen ganska stor att det gör det. Förutom rätt inställning, så försöker jag även vara så tydlig, som möjligt mot mina hundar, när vi tränar. ”Nej” är fel, ”bra” är rätt och individbaserade träningsupplägg är a & o. Svårare än så, behöver det faktiskt inte vara, att träna hund.”
Läs mer om Hanna och hennes hundar på hennes hemsida:

https://kennelblagul.wordpress.com/