Vill ni utvecklas i rallylydnaden? Gå en helgkurs för rutinerade Hanna Nilsson, kennel Blågul!

När: 10-11 december
Tid: Lördag och söndag 9-16.
Pris: 2150:- inkl hallhyra
Deltagare: 8st
Anmälan görs till hej@vastbohundhall.se
Anmälan är bindande, om du ej har möjlighet att delta går det bra att sälja platsen till någon annan. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om det blir för få anmälda. Meddela ev allergier i anmälan.

Vem är Hanna Nilsson?
Jag är utbildad SBK-instruktör sedan våren 2010 och sedan februari 2013 är jag dessutom Diplomerad Instruktör inom SSRK. Jag håller mest kurser/privatlektioner inom rallylydnad, lydnad, jaktapportering samt vardagslydnad. Om ni skulle fråga mig vad det bästa med att hålla kurser är, så är det att jag lär mig minst lika mycket, som de som deltar. Att kunna betrakta någon helt objektivt, är det bästa sättet att lära sig nya saker på. I alla fall enligt mig.

Mitt motto lyder ”Hur svårt kan det va?!” och visst ligger det något i det. Att lyckas i livet handlar mycket om inställning och detsamma gäller hundträning. Om jag tror att det kommer funka, så är chansen ganska stor att det gör det. Förutom rätt inställning, så försöker jag även vara så tydlig, som möjligt mot mina hundar, när vi tränar. ”Nej” är fel, ”bra” är rätt och individbaserade träningsupplägg är a & o. Svårare än så, behöver det faktiskt inte vara, att träna hund.”
Läs mer om Hanna och hennes hundar på hennes hemsida:

http://www.kennelblagul.se