RUN with your DOG bjuder än en gång in DIG och DIN fyrbenta springare till löpfest 2020!

Vi vill uppmana fler att löpträna tillsammans med sin hund, och ett sätt att hitta motivation är att anmäla sig till ett löplopp med hund. Ta nu chansen att springa, möta likasinnade och få motivation till träningen.

Lördagen den 12 december 2020 GISLAVED, Västbo Hundhall.

KLASSER – fler antal klasser än tidigare!
Vi erbjuder tävlingsklassen 3 km, 5 km resp 7 km. Dam- och herrklass samt motionsklass för par & hybrid – ni springer då två personer med en eller var sin hund respektive med valfritt antal i gruppen – var och en anmäler och betalar för sig

Givetvis har vi även i år barnklass för dig under 18 år. Är du under 12 år behöver du en vuxen som springer tillsammans med dig. Ange den vuxnes namn i mail till em.wergard@gmail.com

BANAN OCH START
Banan söker sig upp i skogen med vacker natur och perfekt löpmiljö för både hund och förare. Ni väljer själva vilket tempo ni vill hålla – från gående till full fart fräs. Ni som startar får seeda er själva i anmälan där ni som känner er snabba får starta längre fram. Både ni som vill springa fort och ni som vill ta det lugnare runt spåret är VARMT välkomna! Detta är en hundfest för ALLA som vill motionera med sin hund.

Start kommer att ske enskilt för att skapa utrymme och säkerhet för varje ekipage på banan. Ni kan dock ange i anmälan om ni är ett par eller trio som önskar starta samtidigt för att springa ihop – och får därmed samma sluttid.

ANMÄLAN

Anmälan görs på länken nedan:
https://mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/BLTTVDJZYIBUOCPEOF 

I anmälningsavgiften ingår medalj och priser till ALLA som går i mål. Vattenstation kommer att finnas i start/målområdet, där både du och din hund kommer att kunna släcka er törst. NYTT för i år! Vi har som mål att öka vårt miljötänk. Därför kommer bajspåsarna från Dogman som delas ut vid anmälan vara ekologiska och nedbrytningsbara! Dessutom ber vi er tävlande att ta med egen kåsa/mugg att fylla med vatten efter loppet – allt för att minska användandet av plast! TACK!

Pris: 350 kr per person

Efteranmälan i mån av plats. Maila då em.wergard@gmail.com
Sista anmälningsdag är 1 december. Efteranmälan för 450 kr i mån av plats – max antal starter.

VACCINATION OCH ANSVAR
Vaccination mot valpsjuka i enlighet med SKK, grundvaccinerad samt återvaccinering vart fjärde år. För mer info se: http://www.skk.se/sv/SKK-klinikwebb/Karens–dopning/SKKs-vaccinationsregler/
Strikt ägaransvar och deltagande under eget ansvar.

KONTAKT OCH INFO
RUN with your DOG

Läs gärna det senaste nytt på vår Facebooksida RUN with your DOG för att alltid hålla dig uppdaterad

Kika även på hashtag #runwithyourdogswe och vårt konto @runwithyourdogswe på instagram och börja redan nu tagga träning ihop med din bästa vän!

Maila em.wergard@gmail.com för frågor.

Välkommen med er anmälan!