[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Ulf Eriksson


Jag har 30 års erfarenhet som terapeut och utbildare i massage, elektroterapi, laser, stöt och chockvåg, Biolight, mm. för behandling av hund, häst och människan. Jag skapade GSHM, Genuin Svensk Hundmassage som är en mycket effektiv massageform. Jag startade Svensk Terapeututbildning AB och även UPH som jag idag lämnat.

Idag arbetar jag med massageutbildningar och terapeutbehandlingar. Förutom ren underhållsmassage hjälper jag hundar med genomgång före/efter tävling eller jakt. Som specialitet har jag aktion och rörelsestörningar, exempelvis sträckningar, felställningar, muskel och ledskador. Även behandling av trigeminusneuralgi, ett nervproblem som ger oerhörd huvudvärk och kan därmed innebära ovillighet till arbete, aggressivitet och kan även som symtom ge en opålitlig hund.

Jag erbjuder:

Besiktning, innebär att hunden undersöks förebyggande för att upptäcka skador i ett tidigt skede eller diagnosticera muskelproblem. Ett utmärkt verktyg inför och/eller efter tävlings- och jaktsäsong. Genomgång av träning och stretching. Detta är en överlägsen metod för att minimera risk för skador.

Pris: 600: –

Underhållsmassage, massage av hela hunden, för hundens vällevnad, smidighet och minimerar skaderisken. Givetvis behandlas eventuella problem (om så är möjligt) vid detta tillfälle och du får hemgångsråd och stretching för hemmabruk.

Pris: 850: –

 

Terapeutbehandling, rehabilitering, innebär behandling av aktionsproblem och rörelsestörningar. Även rehab. samt efterbehandling efter veterinär behandling. Hemgångsråd, råd om träning, stretching, osv.

Pris: 700: –

Terapeutbehandling innebär att behandlingspriset är oberoende av om jag utför massage, elektroterapi eller andra behandlingsformer var för sig eller om jag kombinerar.

 

Vill du boka tid hos Ulf?
Maila info@gshm.se eller ring 0703421340.
Observera att bokningar och avbokningar inte tas emot via SMS.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dt_vc_list]

Kommande datum:

Boka direkt med Ulf :-)[/dt_vc_list][vc_single_image image=”683″][vc_column_text]

Priser

Besiktning
600:-

Underhållsmassage
850:-

Terapeutbehandling/rehabilitering
700:-[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]