Scrolla ner på sidan för att se prislista för markerna.

Hyr våra marker för hundträning

Våra marker lämpar sig väl för hundträning. Kanske framförallt för retrieverträning, men även för olika typer av spårträning, rapport, sök och uppletande. Här finns varierande terräng med kuperade enebackar, ekdungar, långa stenmurar, dammar, skog och kuperad betesmark. Markerna är totalt knappt 40 hektar, uppdelat på tre träningsområden. Hyr ett eller flera träningsområden. Möjligheterna är oändliga!

Det finns också möjlighet att hyra till vår fjärrstyrda apportkastare från Power Poofer. Den skjuter iväg apporterna med tryckluft, och kan användas för 6 apporter samtidigt. Det finns även ett bollrör för tennisbollar till den. Ni får så klart också nyttja vårt uppvärmda lunchrum med tillgång till micro, kyl/frys och toalett.

Varmt välkomna att hyra marken för egen träning, kennelträff eller kurs! Det finns även möjlighet att hyra till själva hundhallen. 
Vi tar naturligtvis också emot förfrågningar från klubbar för att arrangera prov eller kurser.

Vill ni kunna välja markområde fritt, rekommenderar vi att ni bokar utanför betes- och häckningstider, dvs februari-april eller september-oktober. 

Offertförfrågan för kennelträffar, prov osv samt övriga frågor mailas till hej@vastbohundhall.se . 

Våra olika träningsområden

Läs mer om, samt se filmer och bilder, från våra träningsområden på deras respektive sida. Markerna är totalt cirka 40 hektar, uppdelat på tre träningsområden som bjuder på olika klurigheter och utmaningar. På alla marker finns det möjlighet att hoppa staket och in i inhägnader. Före och efter betessäsongen finns det möjlighet att välja bland alla områden, under betessäsong finns det alltid ett träningsområde tillgängligt. Meddela eventuella markönskemål i din bokningsförfrågan.

Boende

För långväga gäster finns det flera hundvänliga alternativ för boende i närheten. Det finns också möjlighet att ställa upp husbil/husvagn på vår parkering.

Vi rekommenderar en stuga som ligger precis bredvid våra marker, bara några minuter bort med bil. 
Här bor ni avskilt som enda hus på grusvägen, med egen tomt, uteplats och gott om plats. Här finns 3 rum med dubbelsäng och 3 våningssängar, totalt 12 sängplatser. Hundarna får naturligtvis vara inne stugan. Kontakta oss på hej@vastbohundhall.se eller 0702648823 för mer information.

Prislista

Varmt välkommen med din förfrågan!

Bokning, förfrågan om datum samt övriga frågor mailas till hej@vastbohundhall.se . Meddela gärna om du har några särskilda önskemål för träningsmarken, t ex vatten, stenmurar mm.

Vill du ha våra nyhetsbrev?

Vi skickar inte ut nyhetsbrev så ofta, men vill du vara säker på att inte missa några, kan du registrera dig för våra utskick här:

Vi lovar att vi inte spammar!