Handlerkurs

Läs mer om Jörgen Lundqvist på hans hemsida:
https://www.kennelmoltas.com/specialkurssm%C3%A5landstenar

Det kan låta konstigt men ibland springer människor som aldrig varit på kurs för mig över ett helt utställningsområde för att ställa frågan

“VAD BEHÖVER JUST JAG UTVECKLA?” 

Där och då är det ofta svårt att svara på frågan, men som handlertränare är man ju yrkesskadad. Ser jag ett ekipage i ringen dyker det upp en hel del svar på några sekunder. På mina kurser är det naturligtvis alltid ett mycket viktigt fokus men nu använder jag ett helt nytt upplägg för en kortare kurs (2,5timme) som enbart ska ge svar på frågan.

VI UTGÅR FULLT UT FRÅN DITT SÄTT ATT STÄLLA

Normalt bryter jag ner varje utställningsmoment i mindre beståndsdelar för att sedan bygga ihop momentet vid träning – HÄR GÖR VI TVÄRTOM!

Efter en kortare uppvärmning kastas du ut i hetluften snabbt.

– Det pedagogiska upplägget utgår från några traditionella moment vi möter i ringen som innehåller ett stort antal tekniska beståndsdelar. De här är olika på varje kurs.

 I samband med varje moment får var och en individuell återkoppling och tips på vad man kan göra annorlunda

– Till varje moment knyts övningar som en eller flera deltagare behöver för att att utvecklas vidare

Aktivitetsnivå:

Mitt mål är alltid att alla ska vara aktiva i princip hela tiden på mina kurser. Med det här upplägget är det omöjligt – men målet är att alla ska vara aktiva större delen av tiden! Hallen är stor. När jag har fokus på ett ekipage nöter de andra på just det vi pratade om – och som pedagog har jag har bra split vision.

Att gå på kurs och vara aktiv i 20 minuter är inte något jag vill se. Av den här kursens 2,5 timmar vill jag att alla är aktiva åtminstone 1h 50min inklusive fika…

Tempot på den här kursen kommer att vara något lägre än på mina vanliga kurser då så mycket är extremt individanpassat.

30 års utställningserfarenhet eller ingen alls?

På just den här kursen är det en fördel om du har viss erfarenhet i bagaget. Du är varmt välkommen ändå – men ska inte förvänta dig en grundkurs i att ställa hund.

Är du intresserad av en sådan? Hör av dig!

ANMÄLAN ÄR FULLSTÄNDIG DÅ BETALNING ÄR GJORD

När: 23 mars kl 18.15-21.00
Pris: 700 kr inkl moms
Max 8 deltagare.
Finns det allergi eller dylikt att ta hänsyn till? Ange det i samband med anmälan så ordnar vi det.
Betalningsuppgifter: Swish 1234-794 194 eller BG 5708-5979


BRA ATT TA MED:

  • KOPPEL
  • GODIS + LEKSAK
  • VATTENSKÅL
  • INNESKOR


Anmälan är bindande. Vid avbokning senare än sju dagar innan kursstart ska veterinärintyg/läkarintyg uppvisas. Det går utmärkt att föra sin plats vidare till annan deltagare.