VILL DU UTVECKLAS SOM HANDLER OCH SAMTIDIGT FÖRBEREDA FÖR HÖSTENS OCH VINTERNS UTSTÄLLNINGAR?
När: 22 oktober, 09.00-17.30
Plats: Västbo hundhall, Smålandsstenar (inomhus, ta med inneskor och varm tröja)

PRAKTIK
Samarbetsövningar, Rörelser, Ståövningar, Lek och Bus, Teknik. Taktik, Tempo och mycket mer blandas med genomgångar och teori. I ringen ska det stråla om ekipaget av glädje! Allt individanpassas efter deltagande ekipage nivå. Under dagens gång bygger de olika övningarna på varandra så att vi på eftermiddagen kan lägga hela pusslet.

FÖRELÄSNINGAR
Vad är det vi strävar mot på träning? Vad är det som avgör vilken hund som vinner? Vinnarfaktorer? Hur uttrycker vi stolthet i praktiken? Hur hanterar vi nervositet? Hur ska vi agera och förbereda oss innan vi går in i ringen? Det och mycket mer får du under två föreläsningar under dagen.

Jörgens utgångspunkt är alltid att:
hunden står som du gör
hunden rör sig som du gör
hunden känner som du gör
All träning för honom utgår från lek och samarbete. Såväl du som hunden ska uppleva det här som en positiv och energigivande kväll!

Anmälan görs i 2 steg:
1 skicka förfrågan om plats till handling.lundqvist@gmail.com
2 Betala anmälningsavgiften.

ANMÄLAN ÄR FULLSTÄNDIG DÅ BETALNING ÄR GJORD

Pris: 1875kr inkl moms
Frukost, hemlagad lunch och fika ingår i priset. Finns det allergi eller dylikt att ta hänsyn till? Ange det i samband med anmälan så ordnar vi det.
Ungdomsrabatt: Deltagare under 18 år betalar 1575kr
Betalningsuppgifter: Swish 1234-794 194 eller BG 5708-5979


BRA ATT TA MED:


Anmälan är bindande. Vid avbokning senare än sju dagar innan kursstart ska veterinärintyg/läkarintyg uppvisas. Det går utmärkt att föra sin plats vidare till annan deltagare.