Walk up-träningar sommaren 2024

Välkomna till walk up-träning på utmanande marker!
Ni kommer till ett färdigt upplägg med uttänkta områden och klurigheter, med skytt/kastare på varje sida om linjen. I områdena används enbart tennisbollar. Träningen är inte instruktörsledd, utan du ansvarar för din egen träning.
Max 8 ekipage/grupp.

Hundar som gått på linjen förut
För de hundarna som har gått på linje förut och som är vana vid skott. Här kommer det skjutas (bössa/apportkastare) och din hund bör vara van vid att gå på blint. Ni önskar era apporter och områden, och ni får gott om tid att arbeta med era hundar på apporterna.

Tävlingsmässigt
Under de här tillfällena tränar vi mer tävlingsmässigt. Två ekipage inne hos “domaren”, resten i galleriet. Man hämtar de apporter som anvisas. Apporterna hämtas tävlingsmässigt – om inte blir man hemkallad och nästa ekipage får försöka. Även här kommer finnas utlagda områden som nyttjas under tillfället, utöver markeringar. Man åker självfallet inte ut, utan får fortsätta på nya apporter passet igenom.

Drive kan förekomma på alla tillfällen.

Datum:
14 juli, 09.00-11.30 – Hundar som gått på linjen förut
14 juli, 13.00-15.30 – Tävlingsmässigt
15 juli, 09.00-11.30 – Hundar som gått på linjen förut
15 juli, 13.00-15.30 – Tävlingsmässigt

Pris: 650 kr inkl moms
Anmälan är bindande och görs på denna länken:
https://forms.gle/TUsV5wuyMqYvox2K6


Vill du ha våra nyhetsbrev?

Vi skickar inte ut nyhetsbrev så ofta, men vill du vara säker på att inte missa några, kan du registrera dig för våra utskick här:

Vi lovar att vi inte spammar!